Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 


Voorwaarden en Garantie
Bij bestelling dient de koper akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Levering

Twenty Seven AT HOME verkoopt veelal producten in beperkte oplage zodat de koper verzekerd is van een bepaalde exclusiviteit. Twenty Seven AT HOME verkoopt daarnaast ook door onszelf handgemaakte artikelen. In alle gevallen kan het natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets kan afwijken van het getoonde artikel op de website. Dit soort "afwijkingen" geven, ondanks dat het handwerk betreft, wel het recht het artikel te retourneren.

 

Bezorgen

Twenty Seven AT HOME laat de bestellingen bezorgen door POSTNL op het opgegeven adres. Bij bezorging door POSTNL zijn de actuele bezorgvoorwaarden van POSTNL van toepassing. De artikelen worden door ons zorgvuldig verpakt voor transport. Twenty Seven AT HOME kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade /onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Twenty Seven AT HOME middels e-mail.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste adresgegevens voor verzending.

Wij leveren uitsluitend binnen Nederland.

 

Bezorgkosten

De genoemde prijzen van de producten zijn exclusief bezorgkosten, die door POSTNL worden berekend. Twenty Seven AT HOME levert niet onder rembours. Twenty Seven AT HOME ontleent zich het recht om wijzigingen in tarieven bij POSTNL door te voeren in de algemene voorwaarden.

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Twenty Seven AT HOME. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

 

Retourneren

ARTIKELEN GEKOCHT MET KORTING KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN!!

Is het product toch niet wat u ervan had verwacht? Dat kan. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten varieren per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Twenty Seven AT HOME geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Betaling

Wanneer u er voor kiest uw bestelling te laten verzenden, hebt u de volgende mogelijkheden:

Vooraf via iDEAL betalen (via Mollie.com) in uw eigen vertrouwde bankomgeving of u kiest ervoor vooraf te betalen via een bankoverschrijving naar het door ons opgegeven rekeningnummer. Bij vooraf betalen door middel van een bankoverschrijving geldt een betalingstermijn van 5 dagen. Wanneer er binnen de termijn niet is betaald, zal de order door ons worden geannuleerd. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra het verschuldigde bedrag door ons ontvangen is.


Wanneer u kiest voor de optie “Afhalen bij winkelier” hebt u de mogelijkheid om de bestelling vooraf via iDEAL te betalen, vooraf via een bankoverschrijving of contant op het afhaaladres. Het is ook mogelijk om je bestelling af te rekenen d.m.v. een betaalverzoek via e-mail.
 

 

Wijzigingsrecht

Twenty Seven AT HOME behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Twenty Seven AT HOME.

Twenty Seven AT HOME
info@27athome.nl
Wolfsculen 27
5451WR Mill

IBAN: NL 45 KNAB 0259 1162 62
KvK nr: 66916011
BTW ID: NL001760319B18

Kortingscode`s zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen tenzij anders vermeld.
Het is niet toegestaan, foto`s en teksten van Twenty Seven at home zonder toestemming te kopiëren.

©Twenty Seven AT HOME

 

 

Nieuwsbrief

Joehoe...Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Voor nieuwtjes, acties, inspiratie en meer leuks! En nog leuker: je ontvangt een éénmalige korting** van 10% op je bestelling bij een minimale bestelwaarde van € 25,00!!
Oja, wees gerust, we gaan je niet overladen met mailtjes!!
**Korting is niet geldig op de verzendkosten
**Korting is niet geldig op sale en/of actie artikelen
Aanmelden
© 2016 - 2024 Twenty-Seven AT HOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel